Rosita Mahabir, in één jaar twee keer finaliste

De 49 -jarige Rosita Mahabir, Mrs Netherlands Universe & Europe 2016” en    “Princess Rosita Mahabir Finalist Indian Beauty Queen the Netherlands”
De 49 -jarige Rosita Mahabir, Mrs Netherlands Universe & Europe 2016” en “Princess Rosita Mahabir Finalist Indian Beauty Queen the Netherlands”
Rosita Mahabir wordt tot twee keer toe achter elkaar uitgeroepen tot finaliste van een schoonheidsverkiezing. In 2016 was dat “Mrs Netherlands Universe & Europe 2016” en in 2017 “Princess Rosita Mahabir Finalist Indian Beauty Queen the Netherlands”. De 49 -jarige Rosita Mahabir is geboren in Paramaribo/Suriname en opgegroeid in Nederland. Zij is getrouwd en naast de zorg van haar gezin is zij fulltime werkzaam binnen hun Accountantskantoor. Zij mag zich finaliste noemen in de strijd om de nationale titel “Indian Beauty Queen 2017”.
Deze verkiezing is een variant van de Miss Indian Beauty verkiezing.
In tegenstelling tot de Miss Indian Beauty is deze verkiezing toegankelijk voor vrouwen vanaf de leeftijdsgrens van 27 tot 55 jaar , voor moeders, weduwen en gescheiden vrouwen met een Indiaas/Surinaams-Hindoestaanse afkomst. Deze verkiezing wordt georganiseerd door AJSC Entertainment en Seema Chedi is de National Director van deze verkiezingen.
Kansen komen wanneer de tijd rijp is. Een vrouw heeft altijd een uitstraling , welke leeftijd zij ook heeft. Er is maar één van jou, jij bent uniek zoals je bent !
Wees jezelf en durf je passie , je doel, en plannen na te leven.
Dit is een verkiezing dat nog niet zo lang bestaat, maar hiermee wil Rosita Mahabir een statement maken. “Met onze gebreken zijn wij allemaal perfect”!
“We all do matter, no matter what age”. Step out of your comfort zone and be the motivator and inspirator”.
Hoe wonderbaarlijk is het om twee keer finaliste te worden van twee verschillende beauty pageants c.q. schoonheidsverkiezingen? En dat ook net binnen een jaar!
Het was dan ook een echte verrassing voor Mahabir. Rosita Mahabir was gecast in september 2016 voor de Indian Beauty Queen verkiezing in januari 2017. Na een reeks van voorselecties, verschillende testen en een auditie is Mahabir toegelaten tot de finale van Indian Beauty Queen the Netherlands 2017.
Na de casting zijn 10 vrouwen overgebleven waaronder ook Rosita Mahabir. De komende maanden zullen de deelnemende vrouwen allerlei promo- activiteiten uitvoeren. Waaronder ook een Charity project 2017. Er wordt geld ingezameld voor een watertank die aan ruim 1000 schoolgaande kinderen dagelijks moet voorzien van schoon drinkwater in het district DAHANU in MUMBAI, India. Voor ons is het vanzelfsprekend dat schoon drink water uit de kraan komt, maar helaas niet voor iedereen. U kunt uw bijdrage leveren door te doneren. Lieve mensen laat uw hart spreken. In samenwerking met ChietSana Foundation en uw bijdrage/donatie zal de watertank gerealiseerd worden.
Met de andere finalisten neemt Mahabir op 8 april deel aan de finale. De winnares vertegenwoordigt Nederland bij de internationale strijd om de titel Mrs India Globe.
Mahabir heeft er zin in, “onbewust droom je hier toch van”. In gedachten ben ik blijkbaar toch mee bezig geweest. Nu krijg ik de kans van mijn leven waarin ik mijn droom kan verwezenlijken. Mijn achterban geniet op de achtergrond met mij mee”.

error: Kopiëren mag niet!