Elektriciteitsvoorziening Moengo valt weer uit

Een deel van de bewoners te Moengo was gisteren wederom voor enkele uren verstoken van elektriciteit, nadat er rond 20:00 uur een defect optrad op een van de nieuwe machines die begin februari werd geïnstalleerd in de centrale aldaar. Technici van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) zijn meteen gestart met de werkzaamheden om de fout op te sporen en het vermogenstekort op te vangen, waardoor een groot deel van het gebied voor middernacht wederom was voorzien van elektriciteit. Door de technici van de EBS en Surmac wordt er thans gewerkt aan de reparatie van de defecte machine, waardoor de energievoorziening te Moengo hopelijk vandaag nog kan worden genormaliseerd. Intussen blijft de EBS zich inspannen voor een structurele oplossing aldaar.

error: Kopiëren mag niet!