VHP huldigt helden

Frontfoto 2De heldendaad van onder andere Giovanni Blankendaal, Lorenzo Dickson, Amrish Mathoera en Narin Dhawtal heeft niet alleen de aandacht getrokken van de gemeenschap, maar ook van vele organisaties. Men wil deze heren namelijk eren voor de heldendaad die zij hebben verricht. Ook de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) heeft gemeend deze mannen te huldiging voor het redden van drenkelingen op 15 februari 2017. Gisteren werden op het terrein van Stichting Olifant de mannen uitgenodigd en hebben een oorkonde in ontvangst genomen uit hadden van de partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi.
“Deze mensen hebben een uitzonderlijke prestatie geleverd en een stukje moed aan de dag gelegd. Dat is heel prijzenswaardig. Vandaar dat de partij heeft gezegd dat we hen op de een of andere manier dank en hulde moeten brengen”, zegt Dew Sharman, voorzitter van de VHP Mediacommissie. De heren zijn bedankt voor hun hulp en standvastigheid en werden een oorkonde aangereikt. Tevens hebben ze een bloemstuk en een cadeaubon aangereikt gekregen.
“Het is ons gelukt te achterhalen wie de mannen zijn en we hebben met hen afgestemd en ze zijn met ons akkoord gegaan zich aan te melden bij het partijcentrum. Het betrof een kleine ceremonie die meer gericht was als gebaar van dankbaarheid namens de partij”, aldus Sharman.

error: Kopiëren mag niet!