Ravin Changoer stelt zich kandidaat bij bestuursverkiezing Arya Dewaker

Competitie binnen Arya Dawaker  bestuursverjiezingDe bestuursverkiezing bij de Hindoeïstische vereniging Arya Dewaker wordt een competitie. Gisteren is er een kandidatenlijst ingediend onder leiding van Ravin Changoer. Deze zal het opnemen tegen het zittend bestuur, onder leiding van Indersing Gangabisoensingh. De deadline voor het indienen van de kandidatenlijsten is gesteld op 18 februari, vandaag, om 12.00 uur. Op de lijst van Changoer staan verder Amrita Bhagwat, Amreeta Baidjoe, Hemraadj Binesrie, Vishal Nathoeni, Tielakchanderray Sharman, Radjindredath Boedhoe, Newalsingh Dharamsingh en Sribhagwatpersad Goeptar. De kandidatenlijst is ingediend, daarbij werd ingesloten, de bewilligingsverklaringen van de kandidaten en de ondersteuningslijst met 27 namen.
Huidig bestuur stelt zich herkiesbaar
Eerder had het huidig bestuur, onder voorzitterschap van Indersing Gangabisoensingh, zich herkiesbaar gesteld met de kandidaten Tjandersain Gangadin, Soenderpersad Hanoeman, Biswajit Mangre, Jaidew Sewnath, Wisnoedath Bisnajak, Priya Sital, Chandrikapersad Dwarka en Srikrishnadath Sewgobind. De bestuursleden Sobha Mohan, Satyamradj Rambaran en Atmanand Ramcharan hebben zich om uiteenlopende reden niet herkiesbaar gesteld.
Algemene ledenvergadering
De Arya Dewaker komt op 26 februari in algemene ledenvergadering bijeen. Er zal dan een verkiezingscommissie worden benoemd die de verkiezingen, te houden op een nader te bepalen datum, af te leiden van de reglementen van Arya Dewaker, zal voorbereiden en begeleiden. De lijst Changoer heeft nog geen verkiezingsprogramma gepresenteerd.
Procedurele gang van zaken
Het bestuur van Arya Dewaker zei nog niet in te kunnen gaan op de ingediende kandidatenlijst, aangezien het verkiezingsproces aan procedures is gehouden. De indiening moet administratief en bestuurlijk op zijn merites worden beoordeeld. “Het verkiezingsproces zal conform het statuut en de regels van Arya Dewaker verder gestuurd en uitgevoerd worden.”
HD

error: Kopiëren mag niet!