VHP: Happy Valentine’s Day

Valentijnsdag is een jaarlijks terugkerende feestdag, die op 14 februari gevierd wordt. Vroeger was Valentijnsdag vooral een feest waarbij kaarten naar geliefden werden gestuurd. Tegenwoordig draait het steeds meer om cadeaus. Valentijnsdag wordt ook wel de dag van de liefde genoemd. Bijna iedereen krijgt te maken met liefde. Ware liefde opent je hart, zet je op weg, houdt je op het juiste pad en motiveert je om alles op alles te zetten. Liefde is dichterbij dan je denkt. Het pad van liefde kan alleen gelopen worden via je eigen hart.
Op deze dag vieren we niet alleen het feit dat de liefde bestaat en iedere dag om ons heen is, maar is er ook de mogelijkheid om je verborgen verliefdheid bekend te maken. Dit kun je doen door een kaart te sturen, een bosje bloemen te geven of een brief te sturen naar je geliefde.
Omdat veel mensen het toch nog eng vinden om hun verliefdheid te bekennen, worden er met Valentijnsdag veel anonieme briefjes, kaartjes en bloemen gestuurd.
Kun je toch je liefde bekennen, maar blijft het voor de ontvanger van de cadeaus onbekend dat jij het cadeau hebt gestuurd. Tegenwoordig zetten veel mensen hun naam gewoon op de kaarten.
De Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) wenst aan een ieder een liefdevolle Valentijnsdag toe.

error: Kopiëren mag niet!