Combé Markt verlaagt prijzen

Combemarkt verlaagd ook prijzenDe overheid heeft onlangs haar beleid gewenteld door op 15 stuks basisgoederen de invoerrechten aan te passen. Dit betekent dat de prijzen bij de lokale handelaars en zeker ook in de winkels dienen te droppen. Het blijkt dat de afgelopen dagen de koers ook op een stabiel niveau blijft. Dit drijft ondernemers ertoe om toch wat stabiel te ondernemen. Combé Markt bijvoorbeeld heeft dankzij deze ontwikkeling haar prijzen onlangs kunnen aanpassen.
Onderdirecteur Radjen Ramsoedit geeft aan dat behalve de aanpassing van de invoerrechten door de overheid, de verlaging en stabiliteit van de wisselkoers ook zorgt voor deze stap. Gevraagd naar hoe hij de prijsontwikkeling in de aankomende periode ziet, kon Ramsoedit direct aangeven dat er geen verdere verlagingen verwacht hoeven te worden. Dit, zeker gezien het feit dat de koers niet neigt tot daling. Combé Markt tracht gezien deze lastige situatie haar klanten ook elke zaterdag blij te maken met kortingen. Meer verlichting ziet Ramsoedit ook nog niet komen met hoge koersen.
Producten Prijs voorheen Nieuwe prijs
Aardappel (1 kg) SRD 4 SRD 3,60
Uien (1 kg) SRD 3.25 SRD 2.70
Kippenworst (Royal) SRD 6.25 SRD 5
Kippenbouten (2.5 kg) SRD 23 SRD 20
Bruine Bonen SRD 8.38 SRD 7.25
Suiker (1 kg wit) SRD 6.10 SRD 5.90
Gele erwten (1 kg) SRD 7.7 SRD 6.25
Groene erwten (1 kg) SRD 7.70 SRD 7.25
Zout (1 kg) SRD 2.50 SRD 2.25
Morjon Sardien (425 gr) SRD 12.75 SRD 12.50
Bambix Baby voeding SRD 21,50 SRD 18,25
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!