24-jarige raakt betrokken bij bedrijfsongeval

De politie van Livorno kreeg op donderdag 9 februari het bericht van een bedrijfsongeval op het bedrijfsterrein een aan de Sir Winston Churchillweg. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Uit het onderzoek blijkt dat arbeiders van het bedrijf bezig waren met een hijskraan houtblokken op een trekker te laden voor transport. De houtblokken worden eerst vastgebonden voordat die worden geladen. Terwijl de 24-jarige arbeider Resa M. bezig was een van de houtblokken vast te binden, rolde een ander blok hout in zijn richting. Het slachtoffer, dat met zijn rug naar de houtblokken stond, merkte het gevaar niet op. Hierdoor raakte hij bekneld tussen twee blokken. Andere medewerkers schoten hem te hulp en konden erger voorkomen door met een heftruck een van de blokken te verplaatsen, waardoor Resa uit zijn benarde positie werd bevrijd. Hij is met een ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling. Uitwendig vertoonde het slachtoffer geen letsels, maar had wel pijn.

error: Kopiëren mag niet!