Raffigio na een jaar terug met single

Raffigio  na een jaar terug met single “Voor jou”Sommige artiesten brengen wekelijks nieuwe nummers uit, terwijl sommigen soms maanden de tijd nemen voor ze weer iets van zich laten horen. Het verschil in de frequentie van releases in Suriname heeft vaak te maken met de financiën die de artiest zelf ter beschikking heeft. Heb je een mooie bankrekening of een sponsor dan kan je bijna wekelijks de studio in, zo niet dan kan het soms maanden duren voor we weer iets nieuws horen. Of het frequent uitbrengen van muziek overigens iets zegt over de kwaliteit van de muziek, dat is aan het luisterend oor van het publiek. Zo is zanger Raffigio na een jaar stilte terug met een nieuwe single, een echte meezinger. Het nummer ‘Voor jou’ komt volgend week uit in Suriname.
In 2015 stond Raffigio met zijn maatschappijkritisch nummer ‘Babylon’ in verschillende hitlijsten waaronder de Top 40, SRS Power Top 15, Boss Twenty Apintie en de RBS Superhit Top 10. Verrassend voor hem was de positieve ontvangst door het Surinaamse publiek. Gelet op de economische situatie in het land, misschien wel een onbedoeld welkom. Hij had graag willen doorpakken op dit succes, maar door de crisis werd alles twee tot driemaal duurder en dan moet je als artiest ook prioriteiten stellen. Raffigio geeft echter niet op en laat de wat zwaardere onderwerpen deze keer achterwege en zingt over de mooie kant van de liefde.
De single ‘Voor jou’ is een aanstekelijke lovesong. Op een lovers reggaebeat van producer Cegan schreef hij de tekst voor dit nummer. Waardering voor je geliefde kan je op vele manieren tonen. Raffigio kiest ervoor om een dag vrij te maken voor zijn geliefde en zijn gevoelens vanuit heel zijn hart aan haar te tonen. Zo een dag voelt dan net zo speciaal als Valentijnsdag. Het nummer ‘Voor jou’ is Nederlandstalig, anders dan zijn vorige hits die in het Sranan gezongen waren. Hij verwacht nu hij ook Nederlandstalig zingt en meer muziekstijlen laat zien, toegankelijker te zijn voor een groter publiek.
Vooralsnog heeft Raffigio geen plannen om zijn muziek uit te brengen buiten Suriname. Hij kijkt voor nu uit naar de reacties van zijn fans op ‘Voor jou’. Om zijn woorden meer kracht bij te zetten, wil hij zijn liefdesboodschap ook visualiseren. Er is inmiddels een videoclip opgenomen voor de single. In een romantische setting in Nieuw-Amsterdam zal Raffigio het hart van een jonge dame sneller doen kloppen. Een simpele video met een groot verhaal.
Fans kunnen dit jaar nog meer verwachten na ‘Voor jou’. Raffigio kondigt nieuwe songs, optredens en eind van het jaar een nieuw album aan. Verder geeft hij aan dat er nog een Babylon deel 2 aan zit te komen in de toekomst, maar daar gaat nog veel tijd inzitten door de omvang van het project.
Muziekliefhebbers kunnen nu in ieder geval gaan genieten van de nieuwe langverwachte single ‘Voor jou’. Het nummer is aan te vragen op hun favoriete radio- en tv-stations. Ook via facebook en youtube zal het nummer te beluisteren en te zien zijn. Raffigio bedankt zijn fans en wenst ze veel luisterplezier.(Foto: Ronnie Jackson)

error: Kopiëren mag niet!