Neelam Matadin brengt Valentine cover uit

Neelam Matadin brengt Valentine cover uitZangeres Neelam Matadin heeft in verband met Valentijnsdag gisteren haar nieuwste cover uitgebracht. Het nummer is “Tere Sang Yaara” en is een medley, geeft Neelam aan. “Ik vind het nummer erg leuk. Het is niet mijn favoriete nummer, maar voor Valentijnsdag is het wel heel mooi. De muziek is gedaan door Freestyle en Karan Mathoera”. Neelam Matadin is geboren op 07 januari 1997 in Paramaribo. Ze heeft een muzikale familie en is geïnspireerd door haar vader. In 2007 begon ze met Indiase klassieke muzieklessen, welke ze kreeg van haar guru’s: Rita Bokil, Madhumita Bose, Devesh Chaturvedi en Mohm. Nizam. Neelam heeft ervaring opgedaan op 11-jarige leeftijd door te zingen met de populaire Caribbean Bhaithak Gana / Chutney zanger Kries Ramkhelawan. Ze is een grote fan van de legendarische zangeres Lata Mangeshkar en Shreya Ghoshal. “Veel mensen zeggen dat mijn stem als die van Shreya is, maar ik geloof het niet. Ik moet nog heel veel doen om op haar niveau te komen”, zegt Neelam. Momenteel is Neelam erg actief in de Surinaamse muziekgroep ‘Freestyle’. Dinsdag 14 februari is Valentijnsdag. “Ik wil aan een ieder, maar in het bijzonder de jongeren, meegeven om hun studie af te maken. Leer houden van iedereen, want met liefde bereik je heel veel”. Neelam is ook bezig met enkele nieuwe producties die dit jaar zullen uitkomen.

error: Kopiëren mag niet!