Naarendorp: “We gaan niet praten, maar eisen!”

Naarendorp“We gaan niet praten, maar eisen!” Dit zegt vakbondsleider Robby Naarendorp desgevraagd aan Dagblad Suriname ten aanzien van het uitblijven van de uitvoering van een aantal zaken welke per 1 januari 2017 uitgevoerd zouden worden. Het betreft hier onder andere de bevordering van ongeveer 9 personeelsleden van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD). “In december 2016 zijn er reeds gesprekken hierover gevoerd.” Er waren ook afspraken gemaakt, welke tot nog toe zijn uitgebleven. “We willen invulling van de afspraken die gemaakt zijn.” Naarendorp vraagt zich af wat de reden is dat dit nog steeds geen voortgang heeft kunnen vinden. Daarom zal er op 13 februari 2017 wederom een onderhoud plaatsvinden met het bestuur. Volgens Naarendorp is het geduld reeds opgeraakt, waardoor de vakbondsleider een ultimatum zal stellen dat hij op de desbetreffende dag kenbaar zal maken. Hij gaf ook te kennen dat de RGD momenteel niet over een verpleegkundige en medische directeur beschikt. “Er was al geen verpleegkundig directeur en onlangs is de medische directeur ook met pensioen gegaan.”
KSR

error: Kopiëren mag niet!