Geschoten op woning van monteur

De politie van Livorno heeft woensdagmiddag een geschil tussen een klant en een monteur afgehandeld. De klant in kwestie was niet tevreden met de afhandeling van de politie en hij kwam in de nachtelijke uren met versterking van een Rastaman terug op het woonadres van de monteur aan de Rufferweg. Dit gebeurde omstreeks 00.00 uur. Omstreeks 00.15 uur werd er geschoten op de woning van de monteur. Een getuige verklaarde dat een man met Rasta haardracht op de woning van de monteur had geschoten. Het vermoeden bestaat dat de schutter dezelfde Rastaman is die eerder in de avond met de klant Rinaldo thuis bij de monteur was geweest. Er is een aantal keren op de woning van de monteur geschoten. Er zijn geen slachtoffers gevallen, echter zijn de monteur en zijn gezin wel geschrokken door de knallen. De politie van Livorno is donderdagochtend rond 00.30 uur ter plaatse geweest voor onderzoek. Op de plaats van het delict heeft de politie wel een aantal hulzen aangetroffen. De woning vertoont ook enkele kogelinslagen.
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de klant, Rinaldo, enige tijd terug zijn voertuig voor reparatie had achtergelaten bij de monteur in kwestie. Hij vertrok hierna naar het binnenland en toen hij terugkwam, begaf hij zich naar de monteur. Woensdag is Rinaldo bij de monteur geweest. Hij moest voor de reparatiekosten SRD 2000 betalen. Rinaldo was niet eens met het bedrag. Hij vond de rekening aan de hoge kant en weigerde dit bedrag te betalen. Er ontstond hierover een woordenwisseling, welke uitmondde in een worsteling. De politie werd ter zake ingeschakeld en die kon de zaak sussen. De driftige klant ging later terug op het adres samen met een Rastaman. Kort daarna werd er geschoten op de woning. De politie van Livorno is bezig met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!