Grondzoekenden moeten zich in Ocer laten registreren

Grondzoekendem moeten zich in OCER     laten registrerenGrondzoekenden zijn opgeroepen om zich op de dinsdag en donderdag te laten registreren in Ocer, het hoofdkwartier van de NDP. Na deze handeling te hebben gepleegd krijgen zij een strookje waarmee zij zich moeten begeven naar het Domeinkantoor. Als dat gedaan is, moet de geregistreerde zich weer in Ocer aanmelden om de verdere gang van zaken te vernemen. Dagblad Suriname oriënteerde zich in Ocer om het fijne van de zaak te weten te komen. De belangstelling is groot, een paar honderd belangstellenden hebben zich gisteren laten registreren waaronder personen die in aanmerking wensen te komen voor bouwpercelen of landbouwgronden. De reden van de registratie in Ocer is het gebrek aan vertrouwen in een eerlijk proces bij de aanvraag en het toewijzingsproces bij Ruimtelijke Ordening Grond en Bosbeheer, waar zaken nog steeds gemanipuleerd zouden kunnen worden.
HD

error: Kopiëren mag niet!