Politie Lelydorp krijgt Bikers Unit

De politie van Lelydorp heeft per ingaande 30 januari een Unit met Bikers in het leven geroepen. Deze wetsdienaren zullen op de fiets surveilleren in binnen het ressort. De bikers zullen ook bij de woensdagse en de zondagse markt aanwezig zijn voor de handhaving van de openbare orde.
Er zal aandacht worden besteed aan de veiligheid rondom de scholen en andere druk bezochte locaties.
Na een tiendaagse training in de periode van woensdag 18 januari tot en met vrijdag 27 januari zijn er 24 Bikers afgeleverd. De opleiding was tweedelig. Het eerste deel betrof de fysieke mentale trainingen en het tweede deel de technische vaardigheden die in de praktijk worden toegepast.
Uit deze groep zijn er zes leden waaronder drie die door de ressort commandant van het ressort Lelydorp waren afgevaardigd toegevoegd aan de in het leven geroepen Bikers Unit. De politie zal op deze manier in een groter deel binnen het ressort kunnen surveilleren.

error: Kopiëren mag niet!