Kandidaat-jeugdparlementariërs verwennen kinderhuis

Kandidaat 1
Kandidaat 2De kandidaat-jeugdparlementariërs Varousca Amautan, Samir Gobind, Dinesh Parag en Chareshma Balai hebben zaterdag de bewoners van kinderhuis Elim van de Heer Jezus Christus te Houttuin flink verwend. Deze 4 kandidaten behoren tot de groep Power Youth Wanica. De kinderen werden bezig gehouden met sport en spel, infosessies en uiteraard ook lekker eten. De kandidaten willen zich vooral sterk maken voor de ontwikkeling van deze doelgroep. Balai, die van huis uit ook karateka is, hield een demonstratie die de kinderen enorm in de smaak viel. Ze toonde enkele basistechnieken, loopstijlen, maar de meeste aandacht ging naar de verdedigingstechnieken en incasseringsvermogen. Daarbij pareerde ze ook stokslagen. De verkiezingen van het Nationaal Jeugdparlement (NJP) worden gehouden op 8 februari 2017.

error: Kopiëren mag niet!