Minister Burleson ontheft directeur HI

Reina Revales
Reina Revales
Minister Sieglien Burleson van Handel en Industrie (HI) heeft directeur Reina Revales ontheven uit haar functie. Revales werd in oktober 2015 benoemd tot directeur van het ministerie van HI. Minister Burleson geeft aan dat er verschil van inzicht bestaat tussen Revales en haar, welke structureel van aard is. Als eindverantwoordelijke van het ministerie heeft zij moeten constateren dat zaken niet altijd of voldoende met haar zijn doorgepraat, waardoor zij belangrijke besluiten van buitenaf heeft moeten vernemen.
Eerdere afspraken om de communicatie beter te laten verlopen, hebben niet geholpen geeft de minister aan in de media. De onderdirecteur Administratieve Diensten neemt voorlopig waar in de functie van directeur.

error: Kopiëren mag niet!