OM vraagt ruimte voor strafvoorstel

Kantonrechter Ingrid Lachitharan heeft op de rechtszitting maandag 16 januari de strafzaak tegen negen verdachten in behandeling genomen. In deze zaak zijn acht verdachten op vrije voeten. Deze waren afwezig tijdens de behandeling van hun zaak. De raadslieden die de verdachten bijstaan, wisten ook niet waarom hun clienten niet aanwezig waren. Slechts de verdachte die nog in detentie is, was aanwezig. Zij worden tezamen en in vereniging verdacht van een aantal diefstallen middels geweldpleging. De openbare aanklager Nirmala Maikoe was nog niet ready voor haar requisitoir en verzocht de rechter om haar wat ruimte te geven zodat zij zich kon voorbereiden op haar presentatie. De magistraat stelde de behandeling van deze zaak uit naar 20 februari.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!