Stille ontwikkeling in Para

Stille ontwikkeling in ParaLangs de Highway, in de buurt van Rubens Boys Ranch en op de grens van de districten Para en Wanica, is er momenteel een grote ontwikkeling gaande. Een gigantisch stuk perceel is open gestoten om in cultuur te worden gebracht. Dagblad Suriname verneemt uit informele bronnen dat het hier zou gaan om een woningbouwproject. Het perceel was oorspronkelijk van de Suralco en zal nu als woningbouwproject dienen. Ook wordt van informele bronnen vernomen dat er een verbindingsweg zal worden aangelegd tussen dit nieuw project en plantage Altona (Vredenburg). Het idee bestaat ook dat het project Altona en dit nieuw project dezelfde eigenaar hebben. Dagblad Suriname legde dit voor aan het commissariaat in Para. Daar werd vernomen dat dit project ‘op presidentieel niveau wordt behandeld’. Veel informatie over dit project kon dus van het commissariaat niet worden verkregen. De districtscommissaris, die hoogstwaarschijnlijk wat meer zou weten van het project, is momenteel met verlof.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!