Ressortraad Houttuin huldigt bestgeslaagden

De ressortraad (RR) Houttuin zal alle bestgeslaagden van de scholen in haar werkgebied in de bloemetjes zetten. Dit zal plaatsvinden op dinsdag 23 augustus om 18.00 uur in de Conferentiezaal van Staatsolie Tout Lui Faut. De leden van de raad waren het unaniem eens dat onderwijs de sleutel is voor ontwikkeling van het land. Daarom is gemeend om alle leerlingen die de beste waren op hun scholen, te huldigen. Het betreft hierbij om leerlingen van de glo-scholen OS Dijkveld, OS Tout Lui Faut, OS Houttuin 1 en OS Houttuin 2 en de VOJ Houttuin (mulo). Tot de beste geslaagden worden gerekend de leerlingen met de meeste punten per school. Indien op een school er meerdere leerlingen zijn met gelijk aantal punten, zullen die allemaal gehuldigd worden. Ook zullen ze een presentje krijgen, terwijl er korte educatieve bezigheden zijn op deze avond. RR Houttuin, die dit project met haar eigen middelen uitvoert, wil deze activiteit tot een jaarlijks terugkerend evenement maken.

error: Kopiëren mag niet!