Berenstein kent geen overeenkomst met overheid over aanhouding loonsverhoging

Robby Berenstien, voorzitter van de Progressieve Vakcentrale C-47, is niet te spreken over de uitspraak van de vicevoorzitter van het parlement, Melvin Bouva, over de afspraken tussen de overheid en de vakbeweging. Volgens Berenstein zou Bouva hebben gezegd dat de overheid en de vakbeweging zijn overeengekomen dat er van het jaar geen loonsverhogingen zullen worden toegekend.
“Wij hebben gewaarschuwd dat er in zowel de loonsfeer als in de belastingsfeer compenserende maatregelen moeten worden getroffen. Wij praten over al deze zaken en sluiten uiteindelijk een overeenkomst voor geen loonsverhoging? Dan kan men ons voor gek verklaren. Wij weten niet wie van de vakbeweging heeft meegetekend, maar wij hebben niet meegetekend voor het niet vragen van loonsverhoging”, stelt Berenstein. Volgens de vakbondsman is het in deze periode elke werknemer zijn recht om uit te kijken naar een loonsverhoging.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!