Kleuter vermoedelijk verdronken

Een 5-jarige jongen is vrijdagavond rond 19.00 uur betrokken geweest bij een ongeval in een ontspanningsressort omgeving Zorg en Hoop. De moeder zegt dat haar zoontje Sjanendo Agwentie een epilepsiepatiënt is en dat hij een aanval heeft gehad. Hij is volgens de moeder na de aanval in het water gevallen. Het kind werd uit het water gehaald en snel naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Daar aangekomen hoorde de moeder van de behandelende arts dat het kind dood is binnengebracht. De moeder barstte in tranen uit en kon haar pijn met niemand delen. Het gezin was voor vertier naar het ressort niet wetende dat dit hem stond te wachten.
Dagblad Suriname heeft in verband met het incident gesproken met de marketing & public relations manager van het ontspanningsoord. Volgens hem werd het jongetje bewusteloos aangetroffen in het water althans in het zwembad. Een lifeguard die dit zag, heeft hem snel uit het water gehaald en samen met de vader van het kind hebben zij het slachtoffer eerste hulp verleend. Vervolgens werd de jongen naar het ziekenhuis vervoerd. Daar aangekomen bleek dat het kind om medische reden blijkbaar een aanval heeft gehad in het water. Volgens de marketing & public relations manager hebben zij geprobeerd de familie van het slachtoffer te bereiken, echter heeft men de ouders niet te pakken gekregen. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!