Oom bekent minderjarig nichtje te hebben betast

De 60-jarige verdachte Audkisoor M. ontkent met klem zijn twee minderjarige nichtjes seksueel te hebben misbruik. Hij geeft toe één van de twee nichtjes te hebben gestreeld. Dit deed hij terwijl hij onder invloed van alcohol was. In deze strafzaak zijn donderdag de slachtoffers, te weten een 10-jarig en een 11-jarig meisje in de raadkamer gehoord. De oudste verklaarde dat haar oom haar op intieme delen heeft betast. Dit deed hij toen zij thuis bij haar oom ging om te gamen. De verdachte heeft haar borsten en geslachtdeel betast. Uit vrees heeft zij niemand eerder iets verteld.
Op een dag heeft een oudere broer van de slachtoffers, die 14 jaar is, gezien dat de verdachte onzedelijke handelingen met zijn jongere zus pleegde. Deze handeling had hij in maart dit jaar gezien toen de verdachte doende was de 10-jarige te verkrachten. Hij heeft op zijn beurt het verhaal aan zijn ouders doorverteld. De ouders van de twee minderjarige meisjes hebben hiervan aangifte gedaan. De oudste dochter verklaarde dat oom haar ook heeft betast. In het dossier is opgenomen dat de vader van de slachtoffers bij de politie had verklaard dat zijn broer, de verdachte, eerder met een dochter van een andere broer deze strafbare handelingen had gepleegd. Men had toen geen actie contra hem ondernomen. Deze keer hebben de ouders terstond de politie in kennis gesteld. De verdachte Audkisoor ontkent de oudste te hebben aangerand. Hij erkent in dronkenschap de jongste te hebben betast, maar ontkent het seksueel misbruik. Het rapport van de gynaecoloog zegt dat er oude letsels zijn waargenomen die aangeven dat iemand aan het geslachtsdeel van het meisje van 10 jaar is gekomen. Op 27 oktober wordt de verdere behandeling voortgezet. De verdachte blijft in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!