Gratis S7 Edge voor alle sporters Olympische Spelen

De Surinaamse sporter Soren Opti met zijn S7 Edge op zijn schoot in het atletendorp (foto: Jaswant Gajadien)
De Surinaamse sporter Soren Opti met zijn S7 Edge op zijn schoot in het atletendorp (foto: Jaswant Gajadien)
De organisatie van de Olympische Spelen in Rio 2016 heeft haar belofte waar gemaakt. Alle 11.521 atleten krijgen een Samsung Galaxy S7 Edge mobiele toestel cadeau, gesponsord door Samsung, de officiele partner van Rio2016. Ook de Surinaamse atleten hebben intussen hun S7 Edge in ontvangst mogen nemen. De waarde van deze gloednieuwe toestellen zijn US$ 1.400 per stuk. Het gaat om een limited edition, speciaal ontworpen voor de spelen in Rio. Gedurende het verblijf in Brazilie, kunnen de sporters verder ook gratis bellen en online gaan.

error: Kopiëren mag niet!