Gewapende overval in gordijnenzaak

Drie gemaskerde en gewapende criminelen hebben in het weekend een overval gepleegd in een gordijnenzaak langs de Lawarivier. De eigenaar was op dat moment met een arbeider en twee familielieden in de winkel. Drie mannen kwamen de winkel binnen middels braak. Zij hadden de achterdeur van het zakenpand geforceerd. Volgens de benadeelde die een gapende barstwond vertoont aan zijn hoofd, zijn de rovers vanuit het bos de zaak binnengestormd. Eenmaal in de winkel hield één van de rovers de eigenaar onder schot. De overige twee moesten de waardevolle goederen van de zaak bij elkaar rapen. De doodsbange eigenaar gaf de criminelen zelf door waar hij zijn geld had bewaard. Onder bedreiging van het wapen maakten de daders SRD 70.000 en een mobiele telefoon van de eigenaar buit. Maar de criminelen waren nog niet tevreden. Ze hebben de eigenaar mishandeld en vroegen naar meer. Na een tijdje aarzelen zijn de rovers ervandoor gegaan met de geldsom. De recherche van Regio Oost die na de overval bericht kreeg van deze overval, is ter plaatste geweest. De criminelen waren met de buit weer het bos ingevlucht. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. In eerste instantie werd vermoed dat een van de arbeiders inlichtingen aan de rovers zou hebben verschaft. De politie is nog bezig met het onderzoek. Het slachtoffer met de barstwond is medisch behandeld in Frans Guyana.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!