Brielle geliquideerd in auto voor zijn etenszaak

De 47-jarige Franklin Waterval meerbekend als ” Brielle”, is op dinsdag 9 augustus tegen 02.05 uur in ochtend doodgeschoten voor zijn eettent aan de Afiabastraat. Het slachtoffer zat in zijn voertuig toen hij vanuit een donkergelakte rijdende voertuig werd beschoten. Een andere manspersoon die dichtbij het voertuig stond waar Franklin in zat werd ook geraakt. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij ter verpleging is opgenomen. Hij verkeerd buiten levensgevaar.
Het lijk van Brielle is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.
De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!