Fernandes Bottling komt met Coca Cola Olympics

PERSBERICHT Coca Cola Olympische spelenDe Olympische Spelen 2016 vinden plaats in het Braziliaanse stad Rio de Janeiro in de periode 5 – 21 augustus. Ook Suriname doet hieraan mee op de onderdelen: atletiek, badminton, judo en zwemmen. In het kader hiervan heeft de Fernandes Bottling in samenwerking met het SOC en het ministerie van Sport- en Jeugdzaken de activiteit “Coca Cola Olympics” georganiseerd die zal plaatsvinden van 6 – 9 augustus. Het evenement bestaat uit een toernooi voor scholen van het voortgezet onderwijs, een toernooi voor werknemers van de Fernandes Group, recreatieve spelen en de jaarlijkse Olympic Day Run die in samenwerking met het NSBS wordt georganiseerd. De activiteiten zullen plaatsvinden in de Cultuurtuinlaan; specifiek in en rondom het Andre Kamperveenstadion, de Olympic House en het Telesur Complex.
Op zaterdag 6 augustus wordt gestart met de officiële openingsceremonie in het André Kamperveenstadion. Vervolgens wordt het scholentoernooi en het toernooi voor Fernandes-medewerkers afgewerkt op 6, 7 en 8 augustus. Op dinsdag 9 augustus zal het toernooi worden afgesloten met een prijsuitreiking. Daarna wordt het startsein gegeven voor de Olympic Day Run, en tot slot zal het evenement worden afgesloten met een sluitingsceremonie. De sporten die in het toernooi zijn opgenomen zijn: atletiek, beachvolleybal (4 tegen 4), basketbal (3 tegen 3), voetbal (5 tegen 5), tafeltennis en Olympiade Games (recreatieve spelen). Voor deze eerste editie van de Coca-Cola Olympics zijn drie scholen geselecteerd: de Graaf Von Zinsendorfschool der EBGS, de Schutzschool der EBGS en de Dennertschool. Daarnaast zullen werknemers van verschillende bedrijven binnen de Fernandes Group in teams tegen elkaar uitkomen voor voetbal, basketbal en beachvolleybal.

error: Kopiëren mag niet!