Graafmachine-onderdelen dievenbende aangehouden

De recherche van Regio Oost heeft op maandag 25 en dinsdag 26 juli vier verdachten ingesloten.
Een eigenaar van een graafmachine deed op vrijdag 15 juli aangifte van diefstal van onderdelen van deze machine.  Daags na de aangifte kocht de eigenaar op de zwarte markt één van de onderdelen terug. Hij speelde dit gelijk door aan de politie.
Na een ingesteld onderzoek werd de 28-jarige verdachte Vishal P. op maandag 25 juli op zijn werkplek aangehouden. Op zijn aanwijzing werd op dezelfde dag op een adres te Paramaribo zijn kompaan Krishna P. (39) in de kraag gevat. Bij Krishna zijn alle buitgemaakte graafmachine onderdelen aangetroffen en in beslag genomen.
De twee anderen, Jaynarain N. (33) en de 20-jarige Nigel R. zijn op dinsdag 26 juli door een derde overgebracht naar het politiebureau. Inmiddels heeft het viertal bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan de diefstal.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is aan deze dieven gratis loge geboden in het cellenhuis. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!