Zondag family day voor gedetineerden CPI Santo Boma

De directie van de Centrale Penitentiaire Inrichting Santo Boma heeft voor aanstaande zondag een family day georganiseerd bestemd voor de gedetineerden. Dagblad Suriname sprak hierover met KPA-voorlichter, Wendel Pinas. Hij geeft aan dat deze dag is gepland zodat de gedetineerden met hun familie binnen de inrichting de dag kunnen doorbrengen. Zij kunnen genieten van de muziek en sportactiviteiten, zoals slagbal en voetbal. Natuurlijk zullen deze activiteiten onder toezicht plaatsvinden. Dit is bedoeld om het sociaal leven van de gedetineerden enigszins in stand te houden, benadrukt Pinas. De gedetineerden moeten na het aflopen van hun straf wederom thuis in het gezin terugkomen en wordt middels zo’n family day getracht de relaties in stand te houden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!