Ontvoerder opgejaagd naar bureau en aangehouden

Rayen B. is op zondag 24 juli door de politie van Saramacca in de kraag gevat. Deze verdachte ontvoerde in de middag zijn 17-jarige ex vriendin. Het slachtoffer bevond zich op haar woonadres. De moeder van het meisje deed in de vooravond aangifte van ontvoering op het politiebureau tegen Rayen. Terwijl de moeder de aangifte deed, kreeg zij een sms bericht van haar dochter dat zij zich ergens op een adres te Coronie bevond. De exacte locatie kon zij wel niet aangeven. De politie speelde gelijk in op dit sms bericht en stelde een onderzoek in. Verschillende locaties werden aangedaan zonder het gewenste resultaat. Toen Rayen van derden begreep dat de politie naar hem op zoek was, bracht hij het meisje naar het politiebureau. De verdachte werd terstond door de wetsdienaren in de kraag gevat. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de ontvoerder gratis loge geboden in het cellenhuis. Deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!