Man mishandelt agent met jachtgeweer voor bar

De aspirant van politie P. is in de nacht van zondag op maandag 25 juli voor een bekende bar aan de Pandit Paltan Tewarieweg mishandeld. Althans dit blijkt uit zijn aangifte. Dit gebeurde na een meningsverschil tussen hem en de verdachte J., meer bekend als Djamra. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de bar op het moment dat dit geval zich voordeed reeds gesloten was. Echter bleven de heren voor de bar chillen. Op een gegeven moment kwam Djamra ook erbij. Hij en de politieman hebben een oude vete. Djamra was die dag jarig. In verband hiermee vroeg hij de politieman om oude zaken achterwege te laten en weer in harmonie met elkaar te leven. Op een geven moment ontaardde het gesprek en ontstond er een woordenwisseling. Daarbij pakte Djamra een jachtgeweer uit zijn wagen en bracht daarmee de aspirant agent enkele slagen toe. De politieman raakte gewond en werd naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Hij heeft geen ernstige verwondingen opgelopen.
Opmerkelijk is wel dat er geen getuigen zijn die de verklaring van de politieman kunnen staven. Niemand heeft een jachtgeweer gezien. Integendeel verklaarde ene N. dat hij door de politieman P. en een andere man is aangevallen en mishandeld. Dit slachtoffer heeft verwondingen aan zijn gelaat opgelopen en is ter zake verwezen naar de KNO-arts. Volgens N. heeft de politie van Livorno de aangifte opgenomen. De juiste toedracht in deze zaak is vooralsnog niet bekend. De verdachte Djamra is na het verhoor heengezonden. Het onderzoek in deze zaak tegen de politieman duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!