Bestuurder raakt gewond bij verkeersongeval Fredericiweg

Bestuurder raakt gewond bij verkeersongeval Fredericiweg (2)
Bestuurder raakt gewond bij verkeersongeval Fredericiweg (4)
Bestuurder raakt gewond bij verkeersongeval FredericiwegDe politie van Paradise ontving zondagmorgen omstreeks 08.30 uur een melding betreffende een verkeersongeval aan de Fredericiweg. In de betrokken wagen zaten drie personen. Zij reden vanuit Nieuw Nickerie richting Longmay. Bij het beschrijven van de bocht verloor de bestuurder Ch. R. (20) de controle over het stuur, waarbij de auto tegen een EBS geleidingsmast is gebotst en vervolgens over de kop is gegaan. De bestuurder was vanwege het ongeval niet aanspreekbaar en is ter observatie opgenomen. De mede-inzittende R.H. (38) was eveneens niet aanspreekbaar, omdat hij danig onder invloed van alcohol verkeerde. De 20-jarige A.B., ook een mede-inzittende, verkeerde niet onder invloed. Uit zijn verklaring blijkt dat toen het drietal in de wagens is gestapt Ch. R. plaatsnam achter het stuur. A.B. is gelijk in slaap gevallen. Toen hij weer bijkwam, was de wagen al over de kop gegaan. De politie heeft in het belang van het verdere onderzoek van de bestuurder Ch.R. en van de mede-inzittende R.H. bloed afgetapt, omdat zij niet konden blazen. Alleen de bestuurder bij dit ongeval is gewond geraakt. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!