Adhin ziet toename criminaliteit als neveneffect crisis

Vicepresident Ashwin Adhin ziet de harde toename van de criminaliteit in het land als slechts een neveneffect. Tijdens de verdere behandeling van het Stabilisatie- en Herstelplan vrijdag in De Nationale Assemblee (DNA) benadrukte de vp dat de regering nu druk bezig is om modellen te bekijken om de schade, die ontstaan is door de criminaliteit, tot het minimale te beperken. “De regering is zich ervan bewust en erkent dat de economische crisis zeer ernstige neveneffecten zal hebben voor de samenleving. De schade en pijn die aan families berokkend worden, is niet een onbekend fenomeen.” Hoewel het Herstelplan niets zegt over de aanpak van de criminaliteit, blijft de vp erbij dat de regering er alles aan doet om dit probleem terug te dringen. Vooralsnog wordt ernaar gekeken om een oplossing te brengen in de overuurvergoeding van de manschappen van het Korps Politie Suriname (KPS).
FR

error: Kopiëren mag niet!