Tumult Sharmila Kalidien-Mansaram laat VHP‎ koud

Het ‎tumult dat recent is veroorzaakt door het gewezen lid van de VHP, Sharmila Kalidien- Mansaram, laat de VHP koud. Partijvoorzitter Chan Santokhi heeft via zijn woordvoerder Stanley Dijksteel laten doorschemeren dat de partij bij haar standpunt blijft niet in het openbaar te zullen treden, de kwestie Mansaram rakende.
Afgelopen maandag heeft Mansaram haar voormalig partijvoorzitter besproken in het programma Bakana Tori. Volgens haar heeft zij het lidmaatschap bij de VHP opgezegd, omdat de partijvoorzitter geen attentie getoond zou hebben bij twee miskramen die zij achtereenvolgend kreeg. Volgens haar heeft zij zich met volle overgave gestort op de vooruitgang van de partij. Gedurende twee termijnen was zij namens de VHP gekozen tot assembleelid.
De politica ontkende dat zij de VHP de rug toekeert, omdat zij geen zitting heeft in het hoofdbestuur van de partij. Ook ontkent zij dat zij voornemens is tot de NDP toe te treden. Geluiden doen in de politieke wandelgangen de ronde dat de NDP haar als de zoveelste lokaas naar binnen heeft weten te krijgen. Ook wordt beweerd dat haar beloofd is de scepter te zwaaien op het Constitutioneel Hof.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!