DOE betreurt besluit Dodson en distantieert zich van NH

In een schrijven gericht aan het DOE Hoofdbestuur d.d. zaterdag 09 juli 2016 heeft de Heer Regilio Dodson uit egards voor de partij aangegeven zijn functie als Minister ter beschikking te stellen van de president.
Sinds 08 juli 2016 maakt DOE namelijk geen deel meer uit van de samenwerking in coalitie verband. Dit besluit van de heer Dodson werd tijdens een structurenbijeenkomst van DOE, met waardering van de aanwezigen ontvangen.
De president heeft op de minister een beroep gedaan aan te blijven. Op vrijdag 15 juli 2016 werd door de heer Dodson aan de partij meegedeeld dat hij het verzoek van de president heeft geaccepteerd en het werk als minister op het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen zal voortzetten. Deze keuze wordt betreurd.
DOE wenst te verduidelijken dat zij als politieke Organisatie, door deze ontwikkelingen geen verantwoordelijkheid draagt voor het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen.
DOE bedankt de heer Regilio Dodson voor de afgelopen 11 maanden waarin hij in naam van onze Politieke Organisatie zich op het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen als minister heeft mogen inzetten.

error: Kopiëren mag niet!