Clash tussen taxichauffeur en buschauffeur

Clash tussen taxichauffeur en buschauffeurEen taxichauffeur en een buschauffeur raakten bijna in een worsteling vanwege ontevredenheid omtrent het rijgedrag. Het geval deed zich gisteren rond 12.00 uur voor aan de Zwartenhovenbrugstraat ter hoogte van de Hogestraat. De boze taxichauffeur reed in eerste instantie weg. Hij kwam later gewapend met een handbijl terug. De politie die toevallig voorbijreed, heeft een escalatie in deze kwestie kunnen voorkomen. De sterke arm heeft beide weggebruikers serieus aangesproken. Omdat de taxichauffeur toch nog danig tekeer ging, was de politie genoodzaakt om hem in de boeien te slaan. De buschauffeur mocht na de sommatie weer zijn route hervatten. Volgens de helper (tawaman) heeft de taxichauffeur een biljet van SRD 100 weggenomen. Dit vertelde een ooggetuige aan Dagblad Suriname. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!