St. Vincentius Ziekenhuis sluit activiteiten rond 100-jarig bestaan af

Frontfoto 2
St Vincentius Ziekenhuis sluit activiteiten rond 100 jarig   bestaan af (1)
St Vincentius Ziekenhuis sluit activiteiten rond 100 jarig   bestaan af (2)
St Vincentius Ziekenhuis sluit activiteiten rond 100 jarig   bestaan af (3)
St Vincentius Ziekenhuis sluit activiteiten rond 100 jarig   bestaan af (4)
St Vincentius Ziekenhuis sluit activiteiten rond 100 jarig   bestaan af (5)Gisteren heeft het St. Vincentius Ziekenhuis de activiteiten rondom de viering van haar 100-jarig bestaan afgesloten. Het hoogtepunt van de viering was de pontificale hoogmis in de kathedrale basiliek. St. Vincentius-directeur Manoj Hindori, die maandag ook zijn jaardag mocht vieren, werd zelf ook ingezegend door bisschop Karel Choennie. Verder werd de directeur voor zijn trouwe dienst aan het ziekenhuis gehuldigd. Hindori heeft enkele personeelsleden, die al 40 dienstjaren hebben gegeven aan het ziekenhuis, eveneens gehuldigd en hen een cadeautje overhandigd. Het eerste meisje dat geboren werd in het ziekenhuis in 1916 en dat thans 100 jaar oud is, werd ook ingezegend. Dinsdagmorgen hebben personeelsleden gedanst met Alla Fa en mochten zij ook genieten van een mooi orkest. Verder was er lekker eten en kon een ieder genieten van een mooie dag. (foto’s: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!