Wegverzakking Leiding 7B door verkeerde handeling aannemer

Wegverzakking Leiding 7B door verkeerde handeling aannemer1
Wegverzakking Leiding 7B door verkeerde handeling aannemer2Een groep bewoners van Leiding 7B staat versteld van het werkgedrag van een aannemer in de weg. Er is geruime tijd geleden een aanvang gemaakt met werkzaamheden met zwaar materieel. Als gevolg hiervan toont nu een deel van de smalle weg een verzakking.
Uit de verkregen informatie van het ministerie van Openbare Werken (OW) blijkt dat de aannemer verkeerde handelingen heeft gepleegd. De aannemer is ook met verkeerd materiaal de weg op gegaan. Tijdens een plotselinge inspectie van het ministerie is het werk per direct stopgezet.
De aannemer had op zijn beurt aangeboden om met de ter beschikking zijnde middelen, de zaak op te lossen. Het ministerie is niet eens met het voorstel van de aannemer. De afdeling Wegen is momenteel bezig met een nieuw plan, waarmee de aannemer aan de slag zal moeten gaan. OW-woordvoerder Raul Swedo zegt dat OW niet zal opdraaien voor de kosten. De aannemer zal de zaak zelf moeten oplossen. De aannemer was ingezet door OW.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!