Ernstige infectieziektes in ziekenhuizen

DNA-lid Dew Sharman
DNA-lid Dew Sharman
Assembleelid Dew Sharman van de VHP vindt dat de algehele gezondheidszorg in het land in een soort crisis is. Tijdens de openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) maandag benadrukte de medicus dat ook de ziekenhuizen klagen dat naast de Medische Zending ook zij financieel helemaal aan de grond zijn. “U begrijpt dat dit niet een zaak is die wij verder kunnen tolereren. Als we ook nog bekijken dat zich hele ernstige infecties voordoen in ziekenhuizen, waarvoor de hoogst noodzakelijke medicijnen niet voorradig zijn in het land”, stelde Sharman. Volgens de medicus zijn er tot nu toe al enkele slachtoffers gevallen. Hij vroeg de regering om met spoed middelen vrij te maken, zodat deze zeer ernstige infectieziektes behandeld kunnen worden.
FR

error: Kopiëren mag niet!