Nickerie zangvogeltoernooi succesvol verlopen

IMG-20160718-WA000De Surinaamse Zangvogelbond was zondag in Nickerie in verband met wedstrijden die aldaar werden gehouden en die waren georganiseerd door de zangvogelorganisatie van Nickerie, PZO. Bij de wedstrijden kwamen de verenigingen van Paramaribo uit tegen die van Nickerie wat het evenement extra interessant maakte.
Robby Gadjraj, voorzitter van de Surinaamse Zangvogelbond, geeft aan zeer tevreden te zijn met de participatie van de deelnemers uit Paramaribo, omdat velen sedert vrijdagochtend uit de stad zijn vertrokken en in Nickerie vertoefden. Ook geeft hij aan zeer ingenomen te zijn met de participatie, inzet en inbreng van de deelnemers uit Nickerie.
Het zangvogelevenement kan volgens hem als geslaagd worden beschouwd.
Martosoewito P., ondervoorzitter van de Bond, geeft aan dat in de afgelopen weken de districten Wanica en Nickerie zijn bezocht door de Zangvogelbond. Het bestuur zal zich volgens hem in de komende weken weer richten op de voorbereiding van het Augustustoernooi welke 6 tot 7 weken duurt. Deze vinden regulier plaats op de zondagochtend op het Onafhankelijkheidsplein en worden met name door buitenlandse toeristen bezocht.
UITSLAG PARAMARIBO/NICKERIE TOERNOOI.
Paramaribo wist de kampioenschappen van de Twatwa en de Picolet te behalen met een score van 4-1 bij beide categorien. Het kampioenschap bij de Rowti ging naar Nickerie.

error: Kopiëren mag niet!