U-17 Natio speelt kwalificatiewedstrijden in eigen land

De nationale U-17 voetbalselectie van Suriname zal in CFU-verband uitkomen in WK kwalificatiewedstrijden. Suriname is ingedeeld in poule 6. Deze poule zal haar wedstrijden afwerken in het Dr. Ir. F. Essedstadion in Paramaribo. In poule 6 zitten naast Suriname ook British Virgin Islands, Anguilla en Bahamas. De wedstrijden worden tussen 20 en 24 juli gespeeld. Suriname opent op woensdag 20 juli tegen Anguilla om 17.00 uur. Op vrijdag 22 juli volgt de ontmoeting tegen British Virgin Islands om 17.00 uur en op zondag 24 juli speelt Natio tegen Bahamas, eveneens om 17.00 uur.
De 6 poulewinnaars en de beste nummer 2 plaatsen zich voor de tweede ronde. Trinidad & Tobago is al geplaatst voor de tweede ronde. De wedstrijden van de tweede ronde worden in Trinidad gespeeld van 16 t/m 25 september 2016. Deze 8 landen worden in 2 poules van 4 onderverdeeld. 5 van de 8 landen van de tweede ronde kunnen zich kwalificeren voor het eindtoernooi van de Concacaf. Een toegangskaart voor deze wedstrijden is SRD 10 per wedstrijddag. Kinderen t/m 12 jaar betalen 2 kinderen voor 1 kaart. De kaarten zijn vanaf woensdag 20 juli verkrijgbaar bij de loketten van het Essedstadion.
De selectie van Suriname bestaat uit de spelers Chesron Aloewel (aanvaller/Robinhood), Melchen Atmopawiro (aanvaller/Leo Victor), Clarence Belong (verdediger/Oase), Rivaldo Doorson (middenvelder/Wi Moksi Coronie), Jenairo Eenig (aanvaller/Transvaal), Damelcio Fer (doelman/Robinhood), Jamiro Heckbert (middenvelder/Transvaal), Archero Hoever (aanvaller/Robinhood), Jaycee Marsidin (middenvelder/Robinhood), Lorenzo Nelom (middenvelder/Oase), Donovan Rellum (verdediger/Transvaal), Michiel Revales (verdediger/Oase), Aziez Saino (middenvelder/Oase), Amerigo Sale (aanvaller/Real Dijkveld), Fabricio Saling (doelman/Leo Victor), Savero Salmo (verdediger/Transvaal), Gideon Seymonson (middenvelder/Oase), Rivaldo Soesman (doelverdediger/Osos Coronie), Shawn Tjokrodimedjo (middenvelder/Robinhood) en Migwenza Vola (verdediger/Leo Victor). De officials zijn Rogillio Kolf (hoofdcoach), Regillio Vroom (assistent-trainer), August Burleson (teammanager), Glenn Linger (equipment mananger) en Armando Hansradj (verzorger).

error: Kopiëren mag niet!