Scholengemeenschap Kwatta levert eerste geslaagden vwo en havo

Scholengemeenschap Kwatta levert eerste geslaagden vwo en havo (3)
Scholengemeenschap Kwatta levert eerste geslaagden vwo en havo (4)
Scholengemeenschap Kwatta levert eerste geslaagden vwo en havo8
FRONT GESLAAGD (2
FRONT GESLAAGD
Scholengemeenschap Kwatta levert eerste geslaagden vwo en havo (2Gisteren was het een belangrijk moment voor de vwo- en havo-leerlingen van Scholengemeenschap Kwatta (SGK). Het was namelijk uitslag van de vwo- en havo-examenkandidaten. De groep van de examenleerlingen heeft goede prestaties geleverd. Het percentage geslaagden op vwo-niveau is 56% waarbij de bestgeslaagden zijn Reshmie Sewradj, Ashnie Soekhai en Sharill Talea. Op SGK hadden totaal 10 studenten vwo-examens afgelegd waarvan vijf leerlingen direct zijn geslaagd, 3 afgewezen en 1 leerling heeft inhaalexamen. Het uitslagpercentage is gebaseerd op negen leerlingen. Verder hebben zes leerlingen havo-examens afgelegd waarvan vier direct zijn geslaagd en dit is gelijk aan 67%. De twee overige hebben herexamen. De bestgeslaagden voor havo zijn Deepak Bisseswar, Jessica Dipodrono en Poodja Akloe.
De waarnemend directrice van Scholengemeenschap Kwatta, R. Rasoelbaks, en directieleden S. Sewmangal en S. Jodha hebben met trots de eerste geslaagden van Scholengemeenschap Kwatta afgeleverd aan de gemeenschap. Het geheel was een historisch gebeuren, omdat het de eerste uitslag was op Scholengemeenschap Kwatta op vwo en havo-niveau.

error: Kopiëren mag niet!