OW aan de slag met rehabilitatie wegen

OW aan de slag met rehabilitatie wegenHet ministerie van Openbare Werken (OW) gaat momenteel hard aan de slag met de aanpak van de rehabilitatie en onderhoud van wegen. Er zal getracht worden om de achterstand in de werkzaamheden door de aanhoudende regenval, in het goede weer in te halen. Wegenautoriteit richt zich vooralsnog op de primaire/geasfalteerde wegen. De zandwegen worden nog niet aangepakt. “De wegen die vallen onder OW trachten wij in een keer aan te pakken, zodat de wegen snel gerehabiliteerd worden. Dit, om te voorkomen dat de kuilen verergeren en de mensen hun voertuigen eronder lijden”, stelt OW-woordvoerder Raul Swedo. Vooralsnog zijn wegen in de omgeving Highway, de Kwattaweg, de Commissaris Thurkowweg en de Zwartenhovenbrugstraat aangepakt. In de komende dagen zal er worden gewerkt aan de gebieden in Paramaribo-Zuid.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!