79-jarige vrouw ontkent seksueel misbruik door zoon

De 79-jarige P.M. heeft donderdag 7 juli met klem ontkend bij de politie dat haar 50-jarige zoon haar seksueel heeft misbruikt. Volgens de moeder woont zij nu al langer dan 11 jaren in een huurhuis aan de Verlengde Welgedacht C-weg, met deze zoon, die een drugsverslaafde is. Hij is weliswaar een drugsverslaafde, maar de beschuldigingen die haar dochter heeft geuit, worden door de moeder ontkend. Dagblad Suriname sprak hierover met een familielid. Zij vertelde dat deze kwestie al ruim twee maanden speelt. Uiteindelijk werd de politie erbij gehaald. De sterke arm heeft in het belang van het onderzoek een buurtonderzoek verricht. De buren hebben verklaard dat zij de zoon in kwestie niet zo kennen. Zij denken daarom ook niet dat de beschuldiging die de dochter van de 79-jarige vrouw heeft gemaakt op waarheid berust.
Uit bekomen informatie blijkt dat de dochter haar intrek bij haar moeder heeft genomen. Zij woont samen met haar partner en zeven kinderen in het huurhuis. Het familielid dat anoniem wenst te blijven, vermoedt dat zij haar broer nu uit dat huis wil hebben zodat zij in alle vrijheid daar kan wonen. Bovendien behandelt deze dochter haar moeder niet op een menswaardige manier. De buren geven aan dat de moeder dagen in vuile kleren moet rondlopen. Er is een video-opname waarop de 50-jarige zoon naakt te zien is. Hierover zegt de zoon dat hij zich na het baden bezig was aan te kleden toen deze video is gemaakt. Hij ontkent steevast zijn moeder te hebben misbruikt. De politie van Santo Boma heeft de zaak onderzocht. Tot nu toe is niet gebleken dat er sprake is van enig misdrijf.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!