Vrouw verhangt zich in PCS

Een vrouwelijke patiënt heeft zich dinsdagmorgen rond 07.00 uur verhangen in het PCS-gebouw aan de Letitia Vriesdelaan. Dagblad Suriname heeft de informatie van bronnen dat deze patiënt op zaterdag 2 juli in de vrouwenobservatieafdeling was opgenomen. Haar ontzielde lichaam werd op die bewuste morgen half naakt aangetroffen. Het gaat in deze om de 32-jarige Miguella V. Zij heeft zich verhangen met haar beddenlaken, die zij bevestigde aan het traliewerk van haar kamer. De Forensische Opsporing heeft een onderzoek ingesteld en heeft vooralsnog geen sporen van misdrijf op het lichaam aangetroffen. De politie van Keizerstraat zal na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie het lijk afstaan aan de nabestaanden. Het motief van deze ophanging is nog niet bekend. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!