Opbrengst van voedselpakketten buitgemaakt

Een bestelbusje dat dinsdagmorgen rond 09.00 uur over de Brownsweg reed, werd rijdende beschoten door criminelen. De bestuurder van het busje, D.W., verklaarde dat hij de opbrengst van 130 voedingspakketten vervoerde toen er op een bepaald moment vanuit een andere auto schoten werden afgevuurd. De criminelen hebben op de voorruit van de bestelbus geschoten, waardoor deze stuk is gegaan. Drie mannen stapten uit de wagen, van wie twee met een jachtgeweer en een met een vuistvuurwapen. Onder bedreigingen van de wapens werd een geldbedrag van SRD 8.450 weggenomen. Als gevolg van de kapotte scherven liep de bestuurder lichte verwondingen op. De rovers hebben met medeneming van het bedrag de plaats verlaten in hun vluchtauto. De politie van Brownsweg is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!