Maaltie Sardjoe nieuwe president Lions Club Paramaribo Central

1 Maaltie Sardjoe nieuwe president Lions Club Central. 1Lions Club Paramaribo Central heeft sinds kort een nieuwe president, Maaltie Sardjoe. Zij wil zich vooral inzetten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en sport. Daarnaast zal de sociale hulp vooral gericht zijn op jongeren en ouderen. Ook milieuactiviteiten genieten prioriteit bij de nieuwe president. “Wij gaan verder ook voor versterking binnen de club zelf. Dit gaan we doen middels lezingen en trainingen”, zegt ze. Sardjoe die de hamer heeft overgenomen van voormalig president Glenn Tewarie, vindt het een eer om het sociaal werk van de club te leiden.
Gezien de huidige economische crisis waarin Suriname verkeert, moet de club inventief zijn om aan haar fondsen te komen. Tot nu toe heeft de club het moeten doen met donormiddelen, maar nu wordt ook uitgekeken naar de verschillende fundraisingsactiviteiten. “In navolging van de slogan van de internationale president voor dit jaar, “Climbing new mountains”, staat dit als een paal boven water in onze huidige situatie. Medegenomen de economische recessie zal dit fiscaal jaar zich kenmerken door nieuwe uitdagingen: het dienen van de economisch niet-weerbaren in onze samenleving”, zei Sardjoe in haar speech.
Sardjoe doet een beroep op de Lions en de partners om rekening te houden met het werk van de Lions. Grote evenementen die de club in dit fiscaal jaar gaat meemaken, zijn de jaardag van de club die volgend jaar 60 wordt en daarmee de oudste club in Suriname is. Andere evenementen zijn 100 jaar Lions, alsmede de hosting van de Multiple District Convention in de maand mei 2017. Sardjoe is sinds 2009 lid en heeft reeds eerder in de functie van vicepresident en tamer gefungeerd. Overige bestuursleden zijn Harmen Chin, Benny Frijde, Anis Khairous, Bryan Landveld, Roy Heave, Suresh Mangroelal, Dawn Thijm en Glenn Tewari.

error: Kopiëren mag niet!