22-jarige dame onder bedreiging mishandeld en verkracht

De 22-jarige R. heeft aan Dagblad Suriname verteld dat haar vriend, met wie zij een relatie heeft van bijkans vier jaar, haar heeft mishandeld en verkracht. Zondag was er ruzie ontstaan tussen deze twee geliefden. De dame in kwestie was met nichten op stap. Toen zij in de ochtend thuis kwam, merkte zij dat haar vriend voor de deur bij haar stond. Hij maakte het weer goed met haar en bracht het slachtoffer naar zijn woning. “Thuis aangekomen bij mijn vriend spraken we een half uur. Hij haalde op een gegeven moment een houwer tevoorschijn. Hij bedreigde mij met het voorwerp. Onder bedreiging van de houwer heeft hij mij seksueel misbruikt. In die vier jaren hebben wij wel vleselijke gemeenschap gehad, maar nooit op zo een beestachtige wijze. Ook heeft hij mij geslagen in mijn gezicht.” Na zijn daad heeft de verdachte haar kleding op het erf gegooid. Als gevolg van de mishandeling heeft R. een barst aan haar bovenlip opgelopen. Zij heeft hierover aangifte gedaan bij de politie van Geyersvlijt. Zij hebben de klacht opgenomen en het slachtoffer met een doktersverklaring verwezen naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De zaak wordt verder onderzocht.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!