NJP wenst examenkandidaten succes toe

Het MULO eindexamen staat voor de deur. Het heel schooljaar hebben de leerkrachten zich ingezet voor het voorbereiden van de leerlingen op het examen. In deze periode maken de leerlingen de laatste stappen om in het bezit te komen van een MULO diploma. Simpele stappen om in alle rust het examen succesvol af te ronden zijn door minder naar de televisie te kijken en minder bezig te zijn op het internet en of social media.
Studeer systematisch voor vakken zoals rekenen, natuurkunde, wiskunde en boekhouden. Hiermee bedoelen wij dat er een systeem is om in een bepaalde situatie te komen tot een oplossing. Je hersenen zijn in staat om problemen op te lossen, maar alleen neemt het soms wat tijd in beslag. Oefen en herhaal de leerstof zo vaak mogelijk. Elke dag is het beste, maar rust minimaal een uurtje goed uit. Vraag om hulp indien je die nodig hebt.
Je diploma is je beste beloning die je jezelf kan geven. Ga elke dag weer gemotiveerd aan de slag. Stimuleer elkaar en studeer samen. Wij jongeren moeten laten zien dat wij het aankunnen.
Het Nationaal Jeugdparlement wenst alle examenkandidaten veel succes toe.

error: Kopiëren mag niet!