kenniskring praat over rechtstaat en staatsveiligheid

Suriname is in de ban van de termen rechtsstaat,staatsveiligheid en constitionele crisis. Een ieder geeft zijn visie over deze juridische woorden en de media staat er vol van. Ook de toeristenbranche is zeer bezorgd dat na Canada Suriname onveilig verklaarde nu de Surinaamse regering zelf ons land internationaal in een toeristische dilemma heeft geplaatst door bekend te maken dat de staatsveiligheid in gevaar is. KennisKring (KK) heeft gemeend deskundige juristen uit nodigen hun licht te doen schijnen op deze terminologie en de sociaal-maatschappelijk effecten nationaal en internationaal.
 De gastsprekers op dinsdag 5 juli zijn Mr. Hugo Essed, advokaat en gemachtigde van de nabestaanden en de heer Mr. Stanley Betterson, jurist en ex minister van Regionale Ontwikkeling.
Het gekozen thema is Onze rechtstaat en staatsveiligheid?  Na de presentaties zullen de members, gasten en de media alle ruimte krijgen met de gastsprekers in discussie te gaan en hun visie te geven over deze en andere related maatschappelijke ontwikkelingen. Kenniskring hoopt hiermee een bijdrage te leveren de samenleving te informeren. Deze avond is toegankelijk voor haar netwerk leden zijnde topkader uit de overheid-publieke-en private bedrijfsleven en voor overige belangstellenden. 

error: Kopiëren mag niet!