Dundas doet dringend beroep op regering om subsidiegelden te storten

De ex-woordvoerder van de Particuliere Lijnbushoudersorganisatie (PLO), Edmund Dundas, doet een dringend beroep op de regering om de achterstallige subsidiegelden voor de bushouders te storten. “Het is echt een probleem. Ondanks ik geen woordvoerder meer ben, word ik dagelijks gebeld door de bushouders. Ze zitten echt in nood. Laten ze ervoor zorgen dat de bushouders hun geld krijgen, anders vrees ik het ergste”, meent Dundas.
Het actiecomité van de Particuliere Lijnbushouders heeft al eerder aangegeven dat de regering de PLO niet serieus neemt. Volgens Suraj Sahadewlal weet de regering bliksemgoed wat de situatie binnen de PLO is. Het is een organisatie met een handjevol bushouders. Indien dat niet waar zou zijn, zou de regering volgens Sahadewlal dit spelletje niet durven te spelen met de PLO. De organisatie zou serieus worden genomen en de problemen zouden op een zeer korte termijn worden opgelost. “Dat is het geval niet.
Vandaar dat de regering doet wat zij doen wilt. Er was een ultimatum gesteld. Het is al lang verstreken en wij kennen nu geen ultimatum meer. Wij zouden vanaf 1 juli voor nieuwe tarieven rijden. Dat is ook niet gerealiseerd”, stelt Sahadewlal. Dagblad Suriname vernam onlangs van een groep bushouders dat het geld vrijdag al gestort was. Echter bleek dat na verificatie loos alarm te zijn geweest. Volgens Dundas worden individuele bushouders gebeld om de gemoederen te sussen.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!