Chinese ambassadeur op kennismakingsbezoek bij Juspol

Chinese ambassadeur op kennismakingsbezoek bij Juspol (2)Een delegatie van de Chinese Ambassade onder leiding van ambassadeur, Zhang Jinxiong, heeft op donderdag 30 juni 2016 een kennismakingsbezoek gebracht aan de minister van Justitie en Politie, dr.Jennifer van Dijk – Silos. Naast de kennismaking is nagegaan op welke gebieden er samenwerkingsovereenkomsten kunnen worden gesloten. Als resultaat van deze bespreking zijn er tussen de minister en de ambassadeur afspraken gemaakt om een samenwerking aan te gaan voor verscheidene projecten. Deze afspraken zullen in andere meetings met de bewindsvrouw nader worden uitgewerkt. De delegatie bestond verder uit het hoofd politieke aangelegenheid van de Chinese Ambassade, Zhang Xun, en de Attache Li Guannan.

error: Kopiëren mag niet!